Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Access Bars®

Access Bars®

WAT IS HET?


Bij een Acces Bars® worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking worden overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen, emoties en blokkades losgelaten die jarenlang op deze punten opgeslagen zijn geweest. Hierdoor ontstaat er weer rust en ruimte in het hoofd en neemt het spanning en stress uit het lichaam weg.


Het is te vergelijken met een reset van de harde schijf van een computer. Alles wat je tijdens je leven hebt opgeslagen aan standpunten, overtuigingen, gedachten en emoties, maar wat je al lang niet meer nodig hebt of bij je past, wordt verwijderd.


HOE GAAT EEN BEHANDELING?


Tijdens een behandeling lig je comfortabel op een behandeltafel en raak ik lichtjes de 32 punten op je hoofd aan. Door het aanraken gaat de energie stromen en laat je de emotionele en lichamelijke ballast los. Alsof er een knop aangezet wordt, je lichaam doet dit zelf, jij hoeft niks te doen. Jij mag je lekker ontspannen en ontvangen.


Een BARS duurt gemiddeld 60-90 minuten. Het hangt af van wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft en werkt nog drie tot vier weken door.

De veranderingen zijn zowel fysiek als mentaal waarneembaar, hoewel dit per persoon kan verschillen.

In het slechtste geval voelt het alsof je een massage hebt gehad, in het beste geval verandert het je leven ten goede.


HOE VAAK MOET JE EEN BARS DOEN?


Dat is jouw keuze, je moet niks. Als je eenmaal een behandeling hebt gehad, voel je zelf aan wanneer je weer een behandeling kunt gebruiken. 

IS ER WETENSCHAPPELIJK BEWIJS?


Neuroloog en neuro-wetenschapper dr. Jeffrey L. Fannin heeft onderzoek gedaan naar de effecten van een Access Bars® behandeling. Dr. Fannin toont hierbij aan dat een behandeling een heilzame werking heeft op de thalamus.

De thalamus is een belangrijk gebied in de hersenen die de meest binnenkomende zintuiglijke prikkeling verwerkt.


Op cellulair niveau laat wetenschap zien dat de vorm van de cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak.

Tijdens en na een Bars behandeling nemen de cellen weer hun oorspronkelijke bolvorm aan wat zowel fysiek als mentaal je gezondheid beïnvloed. 

WAT IS DE ESSENTIE VAN BARS?


Gary Douglas, de grondlegger van Acces Consiousness zegt hierover het volgende:

"Bars gaat over: het lichaam leren om te ontvangen.

Echt ontvangen is als je het lichaam toestaat om keuze te hebben over waar jij aan vasthoudt. Het is waar jij bereid bent om al die dingen los te laten die het lichaam heeft geforceerd vast te houden aan alles waar jij het ooit over hebt gehad. Echt ontvangen is het lichaam toestaan om andere keuzes en mogelijkheden te creëren. Het is de bereidheid en vaardigheid van het lichaam om te kiezen wat het als gezichtspunt wil hebben.

Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar heling en genezing."

0