Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Reiki

Reiki

WAT IS HET?


Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk 'Universele levensenergie'.

Reiki is een natuurlijke geneeswijze, gebaseerd op Boeddhistische principes en is een mooie, zachte en liefdevolle manier om energie weer te laten stromen op de plaatsen waar ongemak zit. Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling weer in evenwicht gebracht. De Reiki energie wordt door middel van handoplegging doorgegeven. Het zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en het zich makkelijker van gifstoffen kan ontdoen.

De helende energie gaat altijd naar de zwakste plaats in het lichaam, daar waar de energie op het moment van behandelen nodig is.


WANNEER?


Tijdens een Reiki behandeling wordt er zuivere energie toegevoegd aan het lichaam, wat ook effect heeft op de geest. Dat maakt dat Reiki effectief is bij verschillende ongemakken, zoals bijvoorbeeld:

spierpijn, pijnlijke gewrichten, rugpijn, spanning en stress, somberheid, vermoeidheid, burn-out enz. Reiki werkt nooit alleen op de symptomen, maar behandelt het lichaam en de geest in zijn geheel.

Let wel; een Reiki behandeling vervangt geen bezoek aan een arts, maar kan een mooie toevoeging op reguliere behandelingen zijn.

Bij gezonde mensen ontspant en/of verjongt Reiki, daarom kan het ook toegepast worden als je op zoek bent naar een manier van ontspanning.


HOE?


Tijdens een behandeling lig je comfortabel en gekleed op de behandeltafel. Ik leg zacht mijn handen op verschillende plaatsen van het lichaam, beginnend bij het hoofd en werk omlaag eindigend bij de voeten. Zowel de voor- en achterkant van het lichaam zullen worden behandeld.

Tijdens een Reiki behandeling staat er een rustgevend muziekje op voor extra ontspanning van lichaam en geest.

Een behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.


REIKI OP AFSTAND?


Ik geef ook Reiki behandelingen op afstand. Het enige verschil is dat we dan niet fysiek bij elkaar aanwezig zijn. Afstandsbehandelingen hebben dezelfde voordelen als een behandeling waarbij je fysiek aanwezig bent. We spreken uiteraard wel een datum en tijd af, zodat je tijdens een behandeling in een rustige en prettige omgeving bent waar je niet gestoord kunt worden en volledig kunt ontspannen. 

0